Mijn naam is Ingrid van Lieshout. Ik ben gewichts- en vitaalcoach en run sinds 2012 mijn eigen praktijk in het Brabantse land. Ik werk ambulant, ik kom graag bij mensen thuis. Ik heb diverse specialisaties zoals Kind en Voeding en Sport en Voeding. Daarnaast ben ik slaapcoach en hierin geef ik ook les. Ook ben ik regelmatig bij bedrijven, organisaties en gemeenten te vinden, om daar lezingen en trainingen te geven. Alles wat ik doe heeft te maken met vitaliteit en gezondheid, en ik heb daar ontzettend veel plezier in.  Mariet en ik hebben onze individuele sterke kanten gebundeld en zo is ISM ontstaan


Mijn naam is Mariet van der Eijk. Ik ben gewichtscoach, Lifestyle coach voor de gewichtsconsulent, slaapcoach en vanaf medio oktober ook gecertificeerd "Powerwalktrainer". Ik heb sinds oktober 2016 mijn eigen praktijk in het prachtige Appeltern (Gelderland).
Ik werk met name ambulant als gewichtscoach. Als het prettiger is voor mijn cliënten dan is het ook mogelijk dat deze bij mij aan huis in mijn praktijk komen. Die afwisseling maakt het zo mooi. 

Verder ben ik bezig met de opleiding voor schoonheidsspecialiste om ook een stuk ontspanning aan te kunnen bieden. Mooi van binnen en van buiten!

In de vitaliteitswereld ben ik redelijk nieuw. Ik heb hiervoor bijna 18 jaar voor een grote multinational gewerkt maar toen mijn werk voor die werkgever ophield ben ik mijn hart gaan volgen en gaan doen waar ik goed in ben en waar ik heel veel energie van krijg: het coachen van mensen.
Dat ik gekozen heb voor de richting gewichtscoach komt omdat ik op dat vlak een ervaringsdeskundige ben. Ik snap mijn cliënten volledig en zij ervaren het als uitermate prettig dat ik die persoonlijke gevoelens en ervaringen ook met hen deel tijdens een intake of een weegmoment.

En nu dus mede-eigenaar van ISM, een mooi platform voor Lifestyle, Health, Training en Coaching.

Samen vormen wij een ijzersterk team. Wij staan echt voor "In Samenwerking Met".