In 2017 hebben wij elkaar leren kennen tijdens ons werk als gewichtscoach. 

De gesprekken gingen al snel over meer dan alleen gewicht coaching. Wij zagen om ons heen dat mensen graag hun kennis op allerlei vlakken willen vergroten maar dat zij niet meer weten of ze dat nu (gratis) via een online Webinar moeten doen of dat ze juist willen betalen voor een stuk kwaliteit en voor meer persoonlijke contact.  Maar bij wie kun je terecht en waar vind je trainingen over vitaliteit, voeding, ondernemen etc. van een goede kwaliteit? Hoe weet je zeker dat er aan het einde van een training geen addertje onder het gras zit waarbij je over moet gaan tot het aankopen van een hele dure training? 

“ONZE MISSIE IS OM VOOR ONS PUBLIEK, DE ONDERNEMER EN DE PARTICULIER, TRAININGEN
AAN TE BIEDEN MET DE BESTE PRIJS/KWALITEIT”

Wij hebben beiden onze sporen in diverse werkvelden en organisaties verdiend.

Nu hebben we onze krachten gebundeld om een zo breed mogelijk scala van professionele scholingen en trainingen te organiseren. Wij kijken om ons heen en informeren bij allerlei doelgroepen waar de behoefte ligt qua trainingen. Dan gaan wij op zoek naar de juiste match met de juiste trainer. Verder hebben wij een mooi bestand met locaties verzameld waar we op terug kunnen vallen. Ook gebeurt het dat trainers zich bij ons melden met de vraag of zij voor ons een training mogen gaan verzorgen. 

En nadat we alle ins en outs hebben besproken met de trainers en de locaties gaan wij ons inzetten op het vlak van de marketing. Wij promoten het evenement op de meest uiteenlopende manieren om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.  Wij proberen heel Nederland te bereiken met onze trainingen, wij willen iedereen bereiken!!