ISM Trainingen

“Onze missie is om voor ons publiek, de ondernemer en de particulier, trainingen aan te bieden
met de beste prijs/kwaliteit”

Ingrid van Lieshout

Mijn naam is Ingrid van Lieshout. Ik ben gewichts- en vitaal coach en run sinds 2012 mijn eigen praktijk in het Brabantse land. Ik werk ambulant, ik kom graag bij mensen thuis. Ik heb diverse specialisaties zoals Kind en Voeding en Sport en Voeding.

Mariet van der Eijk

Mijn naam is Mariet van der Eijk. Ik ben gewichtscoach, Lifestyle coach voor de gewichtsconsulent, slaapcoach en vanaf medio oktober ook gecertificeerd "Powerwalktrainer". Ik heb sinds oktober 2016 mijn eigen praktijk in het prachtige Appeltern (Gelderland).

BLOG

Zaterdag 24 maart 2018

Op zaterdag 24 maart organiseren wij, in samenwerking met Ed Struik, een training over het starten van je eigen onderneming. Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van je eigen onderneming? Waar moet je aan denken? Hoe zit het met de belastingdienst? De Kamer van Koophandel? Je boekhouding? Marketing?

In november vorig jaar hebben wij deze training voor het eerst georganiseerd in Zaltbommel. Dat was super spannend, want het was ook meteen onze eerste bijeenkomst. Maar gelukkig ging het allemaal heel erg goed en waren de deelnemers heel enthousiast. 

En nu gaan we naar Utrecht. We hebben heel bewust gekozen voor een plek centraal gelegen in Nederland. Maar het is lastig om iedereen hierin tevreden te stellen dus vandaar dat we deze ook gaan verzorgen in de buurt van Zwolle in Juni 2018.

Deze training wordt verzorgd voor ons door een ervaren ondernemer die je op een laagdrempelige manier meeneemt naar de start van je onderneming. Er komt veel op je af als je start en het is fijn om dan in ieder geval een soort van draaiboekje voor jezelf te hebben. Bovendien is het heel leuk om met gelijk gestemden naar zo'n training te komen. Je kunt wellicht nog eens met elkaar afspreken in de toekomst of een netwerk groep opstarten.

Wij gaan zorgen voor iets lekkers bij de koffie op 24 maart, we hopen jullie daar te ontmoeten. Leuk!

Mocht je interesse hebben in deze training, kijk dan in onze agenda en schrijf je in!

Zaterdag 24 Maart

10.00-13.00 Utrecht

Kosten 75.00 EUR (incl. BTW)

Voor gewichtsconsulenten: Deze training is geaccrediteerd door de BGN met 1 punt.